Het proces

Tandtechniek is van oudsher een zeer ambachtelijk vak. Wij hebben geprobeerd om met deze ambachtelijke technieken en de nieuwste apparatuur/materialen een juiste combinatie te maken zodat we een mooi eind resultaat kunnen leveren. We maken gebruik van hoogwaardige materialen. Deze zorgen voor een een mooie uitstraling en pasvorm. Verder nemen wij graag de tijd om persoonlijk met u tot een gewenst resultaat te komen.

1 Composiet kunststof elementen

Wij maken gebruik van Composiet kunststof element. Deze zijn extra hard en dus erg slijtvast. Tevens hebben ze een natuurlijk uitstraling. Maar natuurlijk kunnen wij alle elementen naar wens/smaak voor u bestellen.

2 IVO Base pers

Naast de normale gietapparatuur maken wij gebruik van de IVO Base pers methoden. Deze techniek zorgt voor mindere krimp waardoor een betere pasvorm ontstaat En daardoor minder kans op breuk en scheur. Wij geven dan ook op al onze geperste prothese 1 jaar garantie op breuk/scheur. Verder is deze methode rest monomeer vrij (allergie vrij) en geeft het een optimale hechting aan de elementen.

3 Implantologie

De markt van de implantaat gedragen protheses heeft de laatste jaren een sterke opmars gemaakt. De technieken zijn in de loop der jaren dan ook steeds verfijnder en beter geworden. Wij zijn ons steeds meer gaan specialiseren in deze prothese. Door onze nauwe samenwerking met de implantoloog is tegenwoordig het grootste deel van de door ons vervaardigde prothese implantaat gedragen.

4 Digitaal

Op digitaal gebied hebben wij de nieuwste apparatuur zelf in huis. Hiermee houden we de kwaliteit zelf in handen en kunnen we het proces naar eind resultaat versnellen.